Har legat lite efter med skriveriet…

..men här kommer lite om det som hänt.
I midsommarhelgen fick jag  ont i ett bakben men inte på den sidan som röntgen visade va dålig, det gick över så småningom.
Jag klarade vistelsen på Hundpensionatet bra, men med lite magproblem efteråt. Hade väl fått i mig nå´t onödigt.
Hundpensionatet på Frösön var en jättebra tillställning och kan tänka mig vara där fler gånger.
Skar mig i trampdynan på en baktass när jag badade i sjön,  ingen läkarvård behövdes.  Annars så har det varit mycket bada och fritt spring i skogen hela sommaren.
Husse har lagt en hel del spår till mig som jag har fixat utan problem. Husse litar helt på min näsa för han vet inte vart han lagt spåret nånstans.
Det är jättekul med spår.
Var med Husse & matte på fjället och plockade hjortron. De fick inte till många bär.  Men jag fick mig en hel Ren. Jag lyckades få korn på en och sedan blev det jagis över fjället , var väl borta en halvtimme. Husse & matte var nog ganska oroliga vart jag tagit vägen för de satt kvar och väntade där jag försvunnit. Och jag var helt slut när jag kom tillbaka.
Dagboken uppgraderad

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: