100124

Under veckorna som gått har det varit lite upp och ned. Husse och jag har haft lite övningar i vanligt hyfs och det har väl funkat sådär. Ingen mening att skryta för mycket. Vi har varit till Gräftån några gånger, senast idag kom vi hem därifrån. Jag har varit ganska ohyfsad vissa perioder.
Har bl a bitit i kopplet, skällit, gjort rusningar hit och dit. Vaknar när jag ligger och sover och börjar stormskälla, husse & matte tror att jag har Demoner i huvet.
I största allmänhet har jag varit ganska jobbig enligt husse & matte.
Har även bitit matte i armen när vi var ute och gick.
Har ni hört talas om ADHD. De tror att jag har det.
Var och hälsade på Elliott förra helgen då fick vi springa lös i skogen, han kan vara lite jobbig ibland, det ska nosas både här och där.
Jag fick börja med ny mat i veckan, Rottvailermat, den skulle nog passa mig bättre än schäferfodret enligt Djurmagasinet. Eftersom jag är så aktiv. Passade på att väga mig på deras våg och den visade 29,4 kg den 100111
Har fått förvarning om att det blir höftledsröntgen i början av Mars.
Husse har pratat med Lasse (Uppfödaren) idag att vi ska försöka träffas och köra lite träning typ en dag i veckan. Då ska Grozzy, bror min, och event en hund från tidigare kull vara med.
Jag har haft lite problem med pinkeriet den här helgen 21-24 jan, husse & matte trodde att jag hade fått blåskatarr. Idag söndag har husse räknat till att jag har pinkat 19 gånger till och med kl 19.00. Det låter lite mycket.
Förmodligen beror det på att jag äter så mycket snö. Jag ska skärpa mig så får vi se om det blir bättre.
Husse skulle en dag laga middag och hade lagt fram isterband på köksbänken, han fick fixa annat att äta den dagen för isterbanden åt jag upp, haha.

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: