Dagbok för Gnizta

Dagboken är skriven mest som en kul grej och samtidigt för att kunna se tillbaka på vad som händer med en hund under uppväxten. Tanken var att följa det första året av händelser men det har blivit så att jag fortsatt att skriva ner lite vad som sker. Som ni kanske märker så är det utifrån Gniztas tankar och perspektiv som detta skrivs. Med vissa inlägg från husse.

Har även lagt till lite tidstypiska bilder i texten så att det kanske blir lite mera lättläst. Jag har även fört in alla kostnader under tiden som gått och det kan man väl säga. Det kostar att ha hund. Men dessa siffror redovisas inte här och nu.


Från de månatliga arkiven:

januari 2011

Larssson kommer och vi går via isen till Byskogen och tar sedan vägen tillbaka. Sen blir det fika och hundsnack hos oss. Vägde Grozzi på våran våg och den visade 36,4 kg. Gnizta väger 32 kg.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }

Åker hem till Larsson/Grozzi och tar sedan en promenad med dem på isen, det är sol och fint ca -4 grader. Är ute 2 timmar. Sen blir det fika hos Larsson.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }

Matte tyckte att jag har blivit mager men enligt vågen vägde Gnizta idag, 32.0 kg. Har alltså blivit 3 hg tyngre sen sist.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }

Brorsan Grozzi hälsar på oss i stugan i Gräftåvallen

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }