Dagbok för Gnizta

Dagboken är skriven mest som en kul grej och samtidigt för att kunna se tillbaka på vad som händer med en hund under uppväxten. Tanken var att följa det första året av händelser men det har blivit så att jag fortsatt att skriva ner lite vad som sker. Som ni kanske märker så är det utifrån Gniztas tankar och perspektiv som detta skrivs. Med vissa inlägg från husse.

Har även lagt till lite tidstypiska bilder i texten så att det kanske blir lite mera lättläst. Jag har även fört in alla kostnader under tiden som gått och det kan man väl säga. Det kostar att ha hund. Men dessa siffror redovisas inte här och nu.


Från de månatliga arkiven:

oktober 2009

Vi går upp på fjället idag och där är lite snö och lite barmark. Är ute 2 timmar.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }

Idag har jag blivit stora damen för nu har min första löp-period börjat.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }

Idag fick jag åka till veterinären för jag har skadat mig vid ögat. Förmodligen hände det när vi var till Tysjöarna i söndags. Jag passade på att väga mig oxså och vågen visade på 28,7 kg.
När husse och jag var ute i morse fick jag ett ryck och stack iväg så att husse bara stod som ett fån och undrade var jag tog vägen, jag var väl borta en 5 minuter. När jag kom tillbaka hade husse träffat en Schäferkille som oxså var 8 månader som var ute med sin husse.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }

Idag gick matte, husse och jag till Tysjöarna, det var fina vädret och vi var ute nästan 4 timmar.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }

Idag skulle vi åka mot Stuguvägen och plocka lingon. Husse körde fel i rondellen vid Lillänge så vi fick åka över Brunflo och Rissna och kom fram i Lillsjöhögen. Matte var med idag. Plockade ca 12 liter.

{ Kommentarer för detta inlägg är stängda }